ULUSUMUZUN BAŞISAĞOLSUN
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN, Bakanlık, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı gibi devletin en önemli makamlarında uzun yıllar görev yapmış çok deneyimli bir siyasetçi olan Demirel’in kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Türk demokrasi hayatının önemli isimlerinden olan ve ülkemize sayısız hizmet ve projeler kazandıran, siyaset dünyasının sembol olmuş ismi Sayın Süleyman Demirel’in vefatından dolayı büyük bir üzüntü duyduk
Gece geç vakitlerde değerli devlet adamı, 9’uncu Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Genç yaşta girdiği siyaset hayatında, Bakanlık görevinin yanı sıra, farklı dönemlerde 10 yılı aşkın Başbakanlık ve 7 yıl Cumhurbaşkanlığı yapan Demirel, Türk siyasi yaşamında önemli bir iz bırakmıştır. Elazığ iş dünyası adına, Sayın Demirel’e Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum” dedi.
ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI
Bu haber 993 defa okundu. Ekleme Tarihi :17.6.2015 12:28:38
|